Αρχική

«Κάλυκας: Το εξωτερικό περίβλημα του άνθους που αποτελείται από τα σέπαλα και προστατεύει το άνθος» Ο κάλυκας παρέχει φροντίδα και προστασία. Είναι ένας μικρός, κλειστός και προφυλαγμένος χώρος, που μέσα υπάρχει η ασφάλεια και ηρεμία για να γίνει η ανάπτυξη.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

«Η αγάπη για την κοσμετολογία γεννήθηκε πριν πάρα πολλά χρόνια, μέσα σε δυσκολίες. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σίγουρα χωρίς να το επιδιώξω, τα καλλυντικά και τα υλικά τους έγιναν η ασπίδα μου. Ένα σημείο στη ζωή μου όπου μπορούσα να απομονωθώ και να δημιουργήσω. Έγιναν ο κάλυκάς μου, με φρόντισαν και νοιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη γι’αυτό. Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ωρίμασαν και απέκτησαν μορφή. Κι έφτασε η ώρα να τα απελευθερώσω, ώστε με έναν άλλο τρόπο να φροντίσουν κ άλλους.»

Η KALYKA είναι μια μικρή σειρά καλλυντικών που δημιουργήθηκε στην Αθήνα. Κάθε προϊόν της σειράς ξεκινάει μέσα από πολλή σκέψη, διάβασμα και δοκιμές, ώστε να είναι όσο περισσότερο αποτελεσματικό αλλά και προσιτό γίνεται. Η αναζήτηση για νέα υλικά δε σταματάει ποτέ, η επόμενη συνταγή ξεκινάει να σχηματίζεται με την ολοκλήρωση της προηγούμενης. Η Κάλλια Βαλλιανάτου, η δημιουργός της σειράς, είναι χημικός με πολυετή εμπειρία στην έρευνα και στη συνθετική χημεία.

Gardenia


24ωρη κρέμα προσώπου για κανονικές/ξηρές επιδερμίδες με άρωμα γαρδένια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ

Jasmin


24ωρη κρέμα προσώπου για μεικτές επιδερμίδες με άρωμα γιασεμί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ