Βιωσιμότητα

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η ομορφιά δεν πηγάζει από την τελειότητα, αλλά δημιουργείται κι εξελίσσεται “από μέσα προς τα έξω” από τις ιδιαιτερότητες του καθενός από εμάς, από τις πτυχές που μας κάνουν διαφορετικούς και από τις δυσκολίες που μας δυναμώνουν. Για το λόγο αυτό, τα KALYKA προσαρμόζονται όχι για να κρύψουν, αλλά για να αναδείξουν τη διαφορετικότητα και με αυτόν τον τρόπο να γίνουν ευκολότερα προσιτά σε έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Το κάθε προϊόν δεν χρειάζεται να το δεις, αλλά μπορείς να το νοιώσεις.

Με την όσφρηση: Το άρωμα έχει αόρατη δύναμη. Ξυπνάει αναμνήσεις, συναισθήματα & επιθυμίες. Γι’αυτό και το κάθε προϊόν ολοκληρώνει την εμπειρία της εφαρμογής του με ένα άρωμα, το οποίο το χαρακτηρίζει. Το άρωμα και η όσφρηση γίνονται οι οδηγοί.

Με την αφή: Η αφή στη συνέχεια δίνει την ταυτότητα. Η αφή είναι ο αλάνθαστος κριτής για την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Το δέρμα δε φαίνεται απλά, αλλά είναι στην ουσία του βελτιωμένο. Γι’αυτό η αφή, η βασικότερη αίσθηση για την ανάπτυξη καλλυντικών, αναδεικνύεται και στη βασική αίσθηση για την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων από τον καταναλωτή. Το άρωμα του κάθε προϊόντος γίνεται το όνομά του, το οποίο τοποθετείται πάνω στην ετικέτα σε κώδικα braille.

Η βάση των προϊόντων θα είναι πάντα η αποτελεσματικότητα των υλικών και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα των καταναλωτών.

Η ασφάλεια των προϊόντων και των υλικών είναι η αρχή για την κάθε συνταγή. Αυτό θα ισχύει πάντα, ανεξάρτητα από τις τάσεις της εκάστοτε περιόδου. Η φύση είναι χημεία. Διαχειριζόμαστε τον πλούτο που μας δίνει στο εργαστήριο, σε συνδυασμό με νεότερες τεχνολογίες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πάνω απ’ όλα ασφαλές και αποτελεσματικό.