“Τι είναι το Dragon’s Blood που συναντάμε σε ορισμένα καλλυντικά; Η ειδικός εξηγεί” άρθρο στο Click at Life

“Το dragon’s blood δεν είναι ένα υλικό που συναντούμε συχνά σε προϊόντα του εμπορίου. Τι ακριβώς όμως είναι;

Πρόκειται για ένα υδρο-γλυκολικό εκχύλισμα το οποίο προέρχεται από τη ρητίνη του Croton Lechleri, ένα δέντρο που φύεται στη Νότιο Αμερική. Το dragon’s blood προέρχεται εξ ολοκλήρου από το φυτό προέλευσής του. Δεν περιέχει συντηρητικά, υποπροϊόντα πετρελαίου ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης, άρα είναι και vegan. Έχει δύο πολύ ισχυρές πιστοποιήσεις (COSMOS και ECOCERT) οι οποίες σημαίνουν ότι για να παραχθεί το προϊόν αυτό, πληρούνται συγκεκριμένες και αυστηρές περιβαλλοντικές και οικονομικές προϋποθέσεις (sustainability), καθώς επίσης το προϊόν πληροί τα κριτήρια της κατηγορίας “natural”.”

Με το Click at Life και τη δημοσιογράφο Τζούλια Τασώνη, είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε για το dragon’s blood, ένα πολύ αποτελεσματικό ενεργό συστατικό για τα καλλυντικά μας, με αντιγηραντικές ιδιότητες, το οποίο είναι ιδανικό για την κουρασμένη ή/& ξηρή επιδερμίδα – ένα υλικό στο οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς το ενσωμάτωσα στην κρέμα Gardenia την οποία πρακτικά έφτιαξα …για εμένα.

Διαβάστε γι’ αυτό το φυτικό υλικό και γιατί είναι μια εξαιρετική προσθήκη για τα καλλυντικά μας, στο άρθρο του Click at Life στη στήλη “Μόδα – Ομορφιά”:

https://www.clickatlife.gr/your-life/story/202009/ti-einai-to-dragons-blood-pou-sunantame-se-orismena-kalluntika-i-eidikos-eksigei?fbclid=IwAR0JgqzHHFxdsjE0XO2fvtjVbQ-p1Yc2SzY1RaeuhnDu1iu_V8iAtUCz-fE