5 λόγοι για να αποκτήσουμε ένα lip balm

…κι ακόμα καλύτερα, lip balm σε stick!

  1. Ένα ποιοτικό lip balm είναι ο καλύτερος, αποτελεσματικότερος και οικονομικότερος τρόπος για να ενυδατώσουμε τα χείλη μας.
  2. Κανένα κραγιόν, από όποια εταιρία κι αν το αγοράσουμε, όσο ποιοτικό κι αν είναι, δε θα έχει το ιδανικό ομοιόμορφο χρωματικό εφέ, εάν τα χείλη δεν είναι επαρκώς ενυδατωμένα πριν την εφαρμογή του.
  3. Χωράει στην τσάντα μας και μπορούμε να το έχουμε μαζί μας πρακτικά παντού. Ειδικά το lip balm σε μορφή stick, εφαρμόζεται ακόμα και σε ώρα ανάγκης που τα χέρια μας δε θα είναι ιδιαίτερα καθαρά.
  4. Το lip balm είναι ένα πολύ εύκολο και οικονομικό καλλυντικό δώρο για άντρες, γυναίκες, παιδιά.
  5. Εάν το lip balm έχει ποιοτικά υλικά – όπως είναι βούτυρο κακάο, ελαιόλαδο, μελισσοκέρι, τότε σε ώρα ανάγκης μας σώζει κι από άλλα μικροπροβλήματα. Τέτοια είναι για παράδειγμα ήπια μικρο-καψίματα στα χέρια ή και μικροερεθισμούς από το κρύο. Μπορεί να πάρει δηλαδή το ρόλο μιας πολύ ποιοτικής κεραλοιφής.

Στην KALYKA δημιουργήσαμε ένα lip balm που το ονομάσαμε “κακάο”. Θα σας κρατήσει για πολύ γιατί είναι σε αρκετά μεγάλη ποσότητα (5,4 g) και εννοείται ότι σχεδιάστηκε με τα χαρακτηριστικά που θέλουμε πρώτοι από όλους εμείς. Extra bonus μία πολύ λαχταριστή γεύση κακάο! Από αυτή πήρε άλλωστε και το όνομά του, το οποίο είναι γραμμένο στη συσκευασία του με τις ανάγλυφες κουκκίδες του κώδικά braille. Θα το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ: Cocoa lip balm