Σεπτέμβρης / Οκτώβρης 2022

Ο Σεπτέμβρης είναι για εμένα προσωπικά (κι όπως έχω καταλάβει και για πολλούς) η αρχή της χρονιάς. Είναι ο μήνας που ξεκινάς να κάνεις πράξη ό,τι έχεις σχεδιάσει στη χαλαρότητα των διακοπών σου. Για την KALYKA αυτός ο Σεπτέμβρης ήταν επιτέλους η εποχή που άρχισε να φαίνεται όλη η «κρυφή» δουλειά που είχε γίνει το προηγούμενο διάστημα. Οι φετινές διακοπές δεν ήταν απλώς μια περίοδος σχεδιασμού, ήταν μία περίοδος δράσης. Θυσιάσαμε αρκετή από την καλοκαιρινή ξεκούραση αλλά πραγματικά άξιζε! Είχαμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε πολλά από τα project και τις εκπλήξεις που θα δείτε αυτή τη σεζον – ανυπομονούμε να σας τα δείξουμε όλα ένα προς ένα.

Δεν μπορούσαμε όμως να αφήσουμε το Σεπτέμβρη χωρίς να του δώσουμε μία δυναμική αρχή. Και έτσι, με μεγάλη μας χαρά, αυτό το μήνα παρουσιάσαμε το τρίτο μας προϊόν, το Cocoa lip balm! Ένα unisex μαλακτικό βάλσαμο για τα χείλη.

Πραγματικά τίποτα δε θα γινόταν χωρίς την υποστήριξη μιας εξαιρετικής ομάδας συνεργατών, οι οποίοι πέρα από τη δική τους καταπληκτική δουλειά, έδιναν και το κατάλληλο «σπρώξιμο» τις κατάλληλες στιγμές – όταν η κούραση πήγαινε να νικήσει. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά, όταν όλοι εσείς αλλά και άνθρωποι έμπειροι στο χώρο της ομορφιάς, αγκαλιάζουν με πολύ αγάπη τα προϊόντα μας. Είναι αυτό που μας δίνει φτερά να γίνουμε ακόμα καλύτεροι.

Πριν περάσει ένας μήνας από την αρχή της «χρονιάς» είχαμε την τιμή να φιλοξενηθούμε:

Στη στήλη Greek Beauty του περιοδικού Brooklyne.gr (26-9-2022)

H KALYKA COSMETICS μας υπενθυμίζει πως το clean beauty δεν είναι μια τάση που ήρθε, αλλά το μέλλον του πλανήτη! Γι’ αυτό και δεν πρέπει να σταματήσουμε να αναζητούμε εναλλακτικές επιλογές για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας, κάτι που φυσικά ισχύει και για την ιεροτελεστία της skincare ρουτίνας μας…

Η φύση είναι χημεία. Στην Kalyka Cosmetics διαχειρίζονται τον πλούτο που τους δίνει στο εργαστήριο, σε συνδυασμό με νεότερες τεχνολογίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάνω απ’ όλα ασφαλές και αποτελεσματικό”

Η δημοσιογράφος Μαίρη Σταμούλη μας έκανε την τιμή να παρουσιάσει ένα αφιέρωμα για τη σειρά καλλυντικών KALYKA και τη φιλοσοφία πίσω από τα προϊόντα μας στη στήλη Greek beauty του περιοδικού Brooklyne.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η νέα άφιξη στο νεσεσέρ μας είναι η Kalyka Cosmetics, ένα νέο ελληνικό brand. – Brooklyne

Με πολύ μεγάλη χαρά που εμπιστεύονται τα προϊόντα μας και τις μικρές συμβουλές μας για την ομορφιά, το περιοδικό Click at life μας φιλοξένησε ακόμα μια φορά στη στήλη «Μόδα – Ομορφιά» (6-10-2022)

“Η χημικός Κάλλια Βαλλιανάτου από την KALYKA Cosmetics, μας ανοίγει τον δρόμο για τέλεια χείλη όλο το χρόνο, εξηγώντας μας τα πάντα για τις ανάγκες τους και τα υλικά που τα ενυδατώνουν και κάνοντας τη δική της φρέσκια πρόταση με ένα υπέροχο lip balm που τους χαρίζει αυτόματα υγεία και ενυδάτωση”

Η δημοσιογράφος Τζούλια Τασώνη και το περιοδικό Click at Life μας έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν το νέο μας προϊόν Cocoa lip balm μαζί με κάποια tips που προτείνουμε για να διατηρούμε και να φροντίζουμε τα χείλη μας στη στήλη “μόδα – ομορφιά”.

Βρείτε το άρθρο εδώ: Τι πρέπει να έχει το lip balm μας για τέλεια χείλη; | clickatlife

Η δημοσιογράφος Μαίρη Σταμούλη μας φιλοξένησε και στο προσωπικό της blog mairigram.gr σε ένα υπέροχο άρθρο στο οποίο παρουσιάζει το νέο μας προϊόν (για το οποίο είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι): Μάθε όσα πρέπει να ξέρεις για το ΝΕΟ Cocoa Lip Balm από την Kalyka Cosmetics (mairigram.gr)

Είναι επίσης μεγάλη τιμή για εμάς που μας προτείνει ως ένα από τα “12 ελληνικά beauty brands που πρέπει να δοκιμάσεις“: 12 ελληνικά beauty brand που πρέπει να δοκιμάσεις! (mairigram.gr)

Η ζεστασιά που έχουμε λάβει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δε γίνεται να μη δημιουργήσει τεράστια χαρά, αλλά κι εξίσου μεγάλο συναίσθημα ευθύνης – να ανταποκριθούμε όσο γίνεται στις προσδοκίες σας και στους στόχους που έχουμε θέσει.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας